waLL<3
 | Subiect: reclamatie floid X( Joi Ian 05, 2012 1:23 pm | |
| Nick-ul tau: waLL<3 Nicku celui reclamat: fLoyD Motivul: am zis o injuratura....:-j ca tot barbatii si mia dat gag si prin mesaj privat la admin...iam zis ca :numa gag stii da:| si mia dat kick.....am incercat a 2 oare.....a 3 oare...a 4 .. 5 si tot kick,,nu vreau sa ii dai suspend sau remove...vreau doar sa il atentionez...sa nu deie kick ca si asa nu prea intra playerii pe sv... Dovezi (ss sau demo): ADMIN fLoyd: kick waLL<
martor maioR
|
|
fLoydu
 | Subiect: Re: reclamatie floid X( Joi Ian 05, 2012 1:30 pm | |
| [G]*DEAD*waLL<3 : futata dumnezo de orbi [G]*DEAD*IzZa : se misca ca naiba [G]*DEAD*IzZa : /rs bLeSs killed empty with m4a1 ] amx_gag wall [Admin Spectator ESP] ON *DEAD* waLL<3 : voi nu vedeti ca vine
*DEAD* waLL<3 : ?
Clearing delta stats You have just reset your score *DEAD* fLoyd : /rs
] amx_kick wall [AMXX] Client "waLL<3" kicked ADMIN fLoyd: Has Gagged waLL<3 From Speaking For 10 Minutes, For: ( say / say_team / voicecomm ) *DEAD* empty : /rs
waLL<3 has left the game * Careful! You've died 3 rounds in a row now... ] amx_kick wall Client with that name or userid not found
[PLAYER] waLL<3: atata sti si tu sa dai gag :
..tu esti barbat ma ? putza trista ..
-->smecherasul asta e mowgly,vechiul copil de a banat jumate de server cand avea admin .. acum de cand a reintrat se tine doar de injurat si de misto .. daca vrei sa injuri si sa iei la misto,te duci si vb cu aia de te-au crescut ,nu cu mine ..
PS: ai luat gagul pe motiv drept ,tot tu erai cel care dadeai din gura,iar acum tot tu esti ala care vi si faci reclamatie ! hai,sa nu te mai vad..
Pe tine daca te injuram eu,ca barbatii asa ,era ok ? tu la cat de rupt esti faceai scandal pe server si scoateai si bagai 10 minute fara sa te opresti
IZza era on,poate confirma
Ultima editare efectuata de catre fLoydu in Joi Ian 05, 2012 1:33 pm, editata de 1 ori |
|
waLL<3
 | Subiect: Re: reclamatie floid X( Joi Ian 05, 2012 1:32 pm | |
| da ma is mowgly.....dar acuma wabby e owner si imi e printre cei mai buni prieteniii....eu am fost nervos pe flower.....acuam ssa schimbat.... |
|
waLL<3
 | Subiect: Re: reclamatie floid X( Joi Ian 05, 2012 1:34 pm | |
| u intotdeauna teai crezut....."cine sunt eu!"......dar nu e asa ... nu ca as avea cv cu tine.....dar esti smecher , si nah nu am cv cu asta.....dar lasama sa joc nu da asa kick ...ca ti se ridica....ca asa scoateti voi playerii de pe aex |
|
fLoydu
 | Subiect: Re: reclamatie floid X( Joi Ian 05, 2012 1:38 pm | |
| Ba dute ba ca deviezi de la subiect.. esti prea :-j ..daca iti e wabby prieten nu iti lua lumea in cap ..
Vorbeste frumos pe server si nu mai fi zeu ca nu are nimeni nimic cu tine ..zi ms ca ai luat doar gag si kick ca poate altul iti dadea ban ..
|
|
waLL<3
 | Subiect: Re: reclamatie floid X( Joi Ian 05, 2012 1:46 pm | |
| Nu ai nimic cu mn?  ) intotdeuna nu mai placut:P |
|
fLoydu
 | Subiect: Re: reclamatie floid X( Joi Ian 05, 2012 1:51 pm | |
| Deviem de la subiect ! |
|
waLL<3
 | Subiect: Re: reclamatie floid X( Joi Ian 05, 2012 2:10 pm | |